Forgó csillag ajándék üzlet

Minőségi ajándék tárgyak


A Forgó Csillag ajándéküzletben magas színvonalú a kiszolgálás. Hozzáértő szakemberek foglalkoznak a termékek bemutatásával, értékesítésével. Valamennyi Zsolnay és Hollóházi porcelánt teljes terjedelmében ismerünk a gyártástól a kész termékig. Igen sok termék megtalálható, kézzel megfogható nálunk, de katalógusból egyedi megrendeléseket is tudunk biztosítani.

Kristály vázáink, bonboniereink, tálaink Ajkán készülnek, magas színvonalú egyedi darabok. Poharaink többféle mintával készülnek, legalább 150 -féle poharat árusítunk. Ezek 6 darabosak, de többet is lehet vásárolni, illetve törés esetén pótlásra is van lehetőség.

Ha nincs ötlete, hogy mit szeretne ajándékozni, forduljon bizalommal hozzánk! A mi üzletünkben mindenki a saját lehetőségeihez mérten tud ajándékot vásárolni. Széles választékunkban nemcsak  az első osztályú Zsolnay-, Hollóházi porcelánok Ajkai csiszolt kristályok szerepelnek. EU-s gyártású étlészletek több formával és mintával,csiszolatlan Bohémia kristályok amiknek az ára kedvezőbb szintén megtalálható nálunk.Ajándékozzon a hétköznapi életben is teljesen jól kihasználható konyhai felszerelést, vagy Walter Glass kínálokat, bonboniereket, vázákat!

Várunk mindenkit szeretettel!

Minőségi ajándék tárgyakMinőségi ajándék tárgyak

Honlapkészítés: Honlapkészítés debrecen